het jojo effect

De communicatie onderling laat weer serieus aan de wensen over … Na toch wel 3keer contact opgenomen te hebben met de mutualiteit bleek er dus nog niet veel in orde langs hun kant . Omdat ik het nu toch wel beu begon te worden dacht ik :ze gaan mij hier weer niet liggen hebben hé !

Dus ik een bevestiging per mail gevraagd van het feit dat ze mijn papier van proggresieve tewerkstelling na 3 weken nog steeds niet afgehandeld hadden . Dit was dan hun antwoord : 

Bij nazicht op de medische dienst blijkt dat uw aanvraag goed is binnen gekomen.Wij moeten deze echter nog verwerken.Mijn collega’s zullen deze met voorrang verwerken en u morgen contacteren met meer info.

Morgen was gekomen maar het bleef stil aan de andere lijn … Noppes dus , weeral ! Als ik dan weer zelf belde kreeg ik het antwoord ( da’s weer zo een standaardantwoord dat op hun scherm komt denk ik want dat ken ik al vanbuiten ) dat mevrouw in vergadering was … 

Om mijn week goed te starten kreeg ik maandagmorgen dan volgende mail , deze keer van de dienst medico :

Geachte mevrouw,U bent op 11 juni bij de adviserend geneesheer geweest.Jullie hebben toen uw aanvraag medisch deeltijds besproken.U ging ons nog laten weten vanaf wanneer u ging starten.Als u medisch deeltijds wil hervatten, gelieve mij te laten weten vanaf wanneer? Met vriendelijke groeten

Dus dan verschiet ne mens ervan dat je verward wordt ?! Ik terug proberen bellen maar ik kreeg geen antwoord . Ondertussen is mijn werk ook al aan het bellen naar de mutualiteit maar ze zijn ook afgescheept met het vergadering excuus , ze gingen morgen antwoord krijgen … Ben benieuwd ! 

Morgen eerst nog naar een specialist in’t uz , eens gaan horen hoe zwaar “mijn geval “is en hoe ik de rest van mijn leven ga kunnen doorbrengen .  Klinkt nogal zwaar maar voor mij is dat echt wel van belang , ik wíl op voorhand graag zoveel mogelijk te weten komen over wat mijn gebreken kunnen worden …

‘T is toch elke keer een heel gedoe om ergens te raken , op alle gebieden dan . ‘T gaat moeilijk worden om vol te houden , da weet ik nu ook al . Een genezingsprocces dat eigenlijk geen genezingsprocces is , het gaat nooit weg en je draagt het je hele leven mee , voor altijd … Soms denk je dan wel is “een welgemeende fuck you ” en doe wil je gewoon je oude leven terug . Ik moet volhouden , ik moet proberen volhouden .

Wish me luck morgen , k ga het nodig hebben x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s